Fantastisk Råd For De Som Vurderer Plastisk Kirurgi

Populariteten til kosmetisk kirurgi fortsetter å øke selv om de medisinske prosedyrene kan være dyre og farlige. Det er viktig for deg å vurdere typen anestesi som vil bli brukt under operasjonen og undersøke eventuelle tilknyttede risikoer. Sørg for at du vet hvordan du skal forberede deg før operasjonen og etterbehandlingen som kreves.

Spør om å ta antibiotika. De fleste operasjoner krever administrering av antibiotika både før operasjonen og etter operasjonen. Hvis kirurgen ikke planlegger å forskrive antibiotika, kan du prøve en annen kirurgs mening.

Plastikkirurgi kan koste mye penger, og du må kanskje savne arbeidet. På grunn av dette er det en god ide å sette av noen besparelser før prosedyren. Du kan sette hele oppmerksomheten din på utvinning, i stedet for komplikasjoner.

Finn ut hvor lang tid det vil ta deg å komme deg etter operasjonen. Spør om hvor mye smerte du kan forvente. Kanskje du bør ta smertestillende, eller planlegge å tilbringe noen dager i sengen etter operasjonen. Gjør alle ordninger som er nødvendige før du går til kirurgi hvis du forventer langvarig utvinning.

Siden du skal gå under kniven, vil du ønske å sørge for at kroppen din er så sunn som den kan være. Du kommer til å få en haug med antibiotika etter operasjonen. Så hjelp ut antibiotikaene, ved å spise godt og ta vitaminer slik at kroppen din kan helbrede fullt ut.

Spør kirurgen din hvor mange ganger han eller hun har utført operasjonen du er interessert i. Øvelse gjør mester; du bør gå til en kirurg som er erfaren, og kan vise deg konkrete resultater. En nybegynner kan ha bedre priser, men du bør ikke ta noen risiko. Gå til en erfaren kirurg.

Etter at du har mottatt Botox-injeksjoner, ikke vær bekymret, eller opprørt over at du ikke ser noen merkbare endringer i ansiktet ditt rett etter at prosedyren er gjort. I mange tilfeller kan det ta opptil en hel uke før du begynner å se de fulle effektene av den.

Få så mye kunnskap som mulig om den kosmetiske prosedyren du ønsker å utføre. Det er viktig å vite litt om prosedyren før du besøker lege. Du kan da stille intelligente spørsmål og bør kunne oppdage merkelige eller villedende uttalelser.

Ikke la barnet ditt få kosmetisk kirurgi hvis de ikke er gamle nok til å signere samtykkeskjemaene selv. Du bør la barnet vente til de er fullt utviklet både mentalt og fysisk. Når de er myndige, kan du støtte dem i det de velger å gjøre.

For å muligens spare deg for penger på operasjonen, be om å bli satt på beredskapslisten. Å bli plassert på denne listen betyr at du ikke har en planlagt operasjonsdato, men i stedet vil bli kalt inn for prosedyren din når et sted åpnes etter kirurgens tidsplan, for eksempel i tilfelle av en kansellering. Kirurger vil ikke miste pengene de allerede har betalt for å sette opp og ansette personale, så de er ofte villige til å gi deg rabatt som et resultat.

Som denne artikkelen har vist, innebærer kosmetisk kirurgi mer enn å forbedre måten du ser ut. Du må undersøke for å avveie risikoen ved kirurgi mot potensielle fordeler for helsen eller utseendet ditt. Når operasjonen er fullført, er resultatene permanente og kan bare endres ved en ny operasjon.